KAHRAMANMARAŞ / EKİNÖZÜ - Ekinözü Şehit Öğretmen Aydın Yılmaz Ortaokulu

Ekinözü Şehit Öğretmen Aydın Yılmaz Ortaokulu

05530619051
Adres
KABAKTEPE MAH. ÇAY KÜME EVLERİ KABAKTEPE ÇAYOBASI ILKOKULU NO: 5 EKİNÖZÜ / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Eğitim-öğretimde kalitesi ve başarılı çalışmaları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.
Misyon
Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, entelektüel, öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.
Kütüphane Kitap Sayısı :1240
Öğretim Şekli :Normal öğretim. Okulumuz taşıma merkezi olup Kandil, Yeniköy ve Kabaktepe olmak üzere 3 köyün öğrencileri okulumuza gelmektedir. Okulumuzda hem ilkokul hem de ortaokul kısmı bulunmaktadır.
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
Okulumuza öğretmenler kendi araçlarıyla gelip gitmektedir. Okulumuzun yolu asfalttır. Köy yolu olmasına rağmen aşırı bir engebe-bozukluk vs yoktur.
Kabaktepe Mahallesi Ekinözü / Kahramanmaraş
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Ekinözü ilçesine 30 km, Elbistan ilçesine 40 km uzaklıktadır. İl merkezine uzaklık 160 km dir.
Okulumuz 2017-2018 ortaokullar arası futbol turnuvasında ilçe 2. si olmuştur.
TüBİTAK 4006 projesine seçildik.
TüBİTAK 4006 projesine seçildik.